Litt om meg selv
Tilbake til start

Jeg er født i 1967 og hadde en aldeles strålende barndom, og hadde mange gode venner og supre søsken, men en fin og god barndom betyr ikke at man unngår tøffe perioder i livet. Alle mennesker har det tøft av og til. Noen blir fysisk plaget, noen blir psykisk plaget og andre blir plaget både fysisk og psykisk.

Min fysiske helse har nesten alltid vært god, men min psykiske helse har vært meget dårlig. Jeg mønstret i utenriksfart da jeg var 17 år og opplevde mitt verste mareritt. Midt under overfarten mellom Seattle i USA og Yokohama i Japan, ble jeg alvorlig psykisk syk. Da jeg ble sykeavmønstret i Yokohama, hadde jeg ikke sovet på 7 døgn. Dette resulterte i en kraftig psykose. Jeg ble rett og slett redd meg selv.

Så ble jeg innlagt på Nordlands Psykiatriske Sykehus. Der var jeg våken i 2 døgn til, men til slutt måtte de gi meg ei sprøyte med sovemedisin. Jeg sov i 2 døgn, og var blitt litt bedre da jeg våknet. Det tok 3 måneder før jeg kom hjem til Brønnøy kommune igjen. Videre frem i livet hadde jeg ytterligere 15 innleggelser på Nordland Psykiatriske Sykehus. Jeg ble endelig utskrevet 9. januar i 2009 Da skjedde det noe stort.

Jeg satt i godstolen og hørte på fin og rolig musikk. Da var jeg svært fortvilet på grunn av min psykiske form. Da foldet jeg mine hender og ba Jesus om å gjøre meg frisk. Da bølget det en god varme gjennom kroppen, og jeg begynte å prate helt uten kontroll på et språk jeg aldri hadde hørt. Plutselig følte jeg meg helt frisk. Jesus hadde hørt min bønn, og han svarte på den med en gang. Jeg jublet inne i meg og takket han.

Som du skjønner så har jeg hatt et tøft liv. Det er dette som gjør at jeg vil hjelpe andre som har psykiske problemer. Nøl ikke med å ta kontakt. Jeg er ingen fagmann. Jeg vil bare være med på å hjelpe de som trenger det. Vær ikke redd for å ringe meg selv når det er natt. Jeg har telefonen like ved sengen. Takk.