Hvorfor jeg vil hjelpe:
Tilbake til start

Det som gjør at jeg vil hjelpe dem som har psykiske problemer, er alle de pasientene jeg har møtt. Mange ganger har andre pasienter vært enda mer syk enn meg, så når jeg har vært innlagt, har samholdet blant alle pasientene nesten alltid vært godt. Jeg har fått meget god hjelp fra andre pasienter, og har også hjulpet så mange pasienter jeg har kunnet. Det er en meget god følelse å kunne hjelpe til når folk har det vanskelig.

Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange forskjellige pasienter jeg har møtt til sammen, men jeg tror det kan være rundt 500 forskjellige pasienter. Du synes kanskje det er mange? Det er mange som blir så kraftig psykisk syk at de må inn på sykehus, og de som jobber på sykehusene gjør en god jobb, men samspillet mellom de innlagte pasientene er også meget viktig. Man får ofte meget gode venner blant pasientene. Det er helt vanlig.

Som du skjønner så har jeg lang fartstid på psykiatrisk sykehus. Med alle innleggelsene har jeg bodd cirka 4 år i Bodø, men jeg er glad i Bodø likevel selv om det har skjedd mye vondt. Bodø er den byen jeg liker nest best av alle verdens byer. Brønnøysund er den byen jeg liker aller best. Det er godt å kunne gå en tur ut, og bare etter noen hundre meter treffer jeg kjentfolk. Brønnøysund er den lille byen med det store hjerte.

Du lurer på hvorfor jeg vil hjelpe dem som har det vanskelig psykisk? Det er fordi jeg har sett mange forskjellige mennesker som har vært alvorlig syke. Jeg har følt at alle som jeg har pratet med av pasientene, hadde det verre enn meg selv, og da ville jeg bare hjelpe. Det har også gjort meg sterk. Når jeg selv var alvorlig syk, hjalp andre pasienter meg mange ganger mer enn de som jobbet på sykehuset i Bodø.

Så nøl ikke med å ringe hvis du er psykisk plaget. Jeg vil bare hjelpe deg. Du finner telefonnumrene på hovedsiden, og når jeg har vakt på de to telefonene. Jeg ønsker alle sammen som er innom denne siden, et rikt og godt liv videre inn i fremtiden. Takk for at du er du, for du er helt unik, så ta vare på deg selv, for det finnes bare en av deg. Tenk på meg når det går dårlig. Jesus gjorde meg frisk etter 25 år med sykdom.