Arnstein Martinsen ber for deg i Jesu Navn

Ved å sende e-post Kan jeg be for deg i Jesu Navn og be mine venner også å be for deg. Ingen bønneemner er for store og ingen er for små. Jesus utretter mirakler også i dag, for Han sitter ved sin Fars høyre hånd og vil hjelpe alle mennesker til å få et godt liv.

Jeg har opprettet en bønnebok på denne siden, slik at du kan skrive inn dine bønneemner der, og alle som er innom den kan be for dem som har skrevet sine bønner der. Videre kan du ringe meg. Telefon: 75026812 Mobil: 45380932 Da vil jeg be en bønn for deg mens du er i telefonen. Du kan også sende meg en SMS til min mobil. Ha det riktig godt. Jesus er menneskets beste venn. Amen, halleluja!

Du kan også bruke Microsoft Skype. Bruk da e-post adresse: jesuz@live.no Så fremt jeg er pålogget der kan du sende meldinger til meg, og jeg vil da kunne chatte med deg online og skrive en bønn til Jesus om ditt bønneemne. Se innom denne siden i fremtiden, for jeg bryr meg om mine medmennesker. Jeg vil at det skal bli fred over alt. På telefon 45380932 er det vakt fra 12.00 til 00.00 og på telefon 75026812 er det vakt døgnet rundt, unntatt når jeg reiser. Da når du meg på telefon 45380932 Jeg svarer på alle SMS-er hvis jeg har penger på kontantkortet. Gud velsigne deg!

Be for Jerusalem, Israel, Norge og hele verden i min gjestebok.

Ønsker du å prate om den kristne tro? Ring meg på telefon 75026812

 free web counters

Treff siden 05.desember 2015

 View My Guestbook
Sign My Guestbook


Arnstein Martinsen 2011 - 2015

Her kan du høre en preken av meg. Jeg satser på å legge ut en ny preken hver uke.

Klikk her for å høre ukens preken.

Klikk her for å høre tidligere prekener.

 Se på Kanal 10 Norge.

 Se på Kanal 10 Sverige.

 Se live video fra Klagemuren i Jerusalem.

Les Bibelen online på Internett.

 Hør på kristen radio praise.com

Se på TV7 Israel News

 

Her er cowboyen, Arnstein, i Jesu tjeneste. Amen. www.arnymar.com