Treff siden 27.12.2017
Universet Solsystemet
frezebe.com - Universet - Far out
Jorden Europa
(C) 2008-2013 Arnstein Martinsen

Universet er uendelig. Det er vanskelig å forstå, men det er slik likevel. Tenk om det finnes aliens som er like smarte eller smartere enn menneskene. Einstein mente at det måtte være slik, for universet er helt ufattelig stort. Relativitetsteorien hans var et vendepunkt. Der beviser Einstein teoretisk at det kan være liv som ligner på Jordens andre steder i Universet. Jeg er overbevist at dette er fakta, for jeg har sett UFO-er selv.

Jeg har tre brødre: Bernard, Sigbjørn og Valgeir. Min mor heter Vigdis Johanna og min far heter Leif. Mine foreldre er rett og slett supre. De har latt meg ta mine egne valg helt fra jeg var femten år gammel. Det første store valget jeg tok var å reise utenriks med MS Høegh Miranda. Der ble jeg psykisk alvorlig syk under overfarten fra Seattle til Yokohama, men jeg angrer ingenting i dag på at jeg gjorde det valget.
Her er jeg. Jeg heter Arnstein Martinsen.
Monza ligger og koser seg på en pute som mor har brodert. Mor er en dame jeg respekterer særdeles høyt, for det hun sier det står hun for. Monza er en katt full av liv og kjærlighet. Rett og slett fantastisk. Katter er hellige dyr i Egypt, og Monza er hellig for meg. Hun er verdens snilleste og lydigste katt. Jeg er kjempeglad i henne, og om jeg gir henne kjærlighet og mat, så gir hun i tusentall tilbake. Piril heter far hennes, og mor hennes heter Pusi. Monza er en kjempesnill og god katt. Hun hjelper meg til å finne fred når jeg føler uro, og trøster meg når jeg har det vanskelig. Hun er også meget lydig og intelligent, og gir mye av seg selv til meg. Jeg er glad i henne som om hun skulle være mitt eget barn. For cirka 1,5 år siden forsvant min tidligere katt, Gråpus. Det var tungt å takle at han ble borte. Det ble straks bedre da Monza kom inn i mitt liv. Hun er verdens beste katt.
www.arnymar.com Her er min snille katt, Monza. Hun er super.
Hurra! Jeg ble besøkende nummer 700 på www.frezebe.com Ha en god dag du som surfer innom www.frezebe.com View My Guestbook
Sign My Guestbook
Kanskje du er besøkende nummer 1000 Da må du sende meg en e-post, så skal du få en e-post fra meg.