Om www.arnysoftware.com
Tilbake til start

Arny Software ble opprinnelig stiftet i 1982, så den 25. august i 2012 var dette varemerket 30 år gammelt. Jeg var 15 år gammel da jeg begynte å programmere i BASIC på min første PC. Det var en Texas Instruments TI994A med kun 32 Kb RAM. Programmene ble lagret på helt vanlige kassetter, og det tok lang tid å lagre selv små programmer.

Nå er situasjonen en helt annen. Den PC-en jeg benytter når jeg lager denne websiden har 6 Gb RAM og en harddisk på 500 Gb, så det har vært en rivende utvikling av PC-er fra 1982 til 2012. Det er artig å følge med på denne utviklingen. Nå har de beste PC-ene hele 8 Gb RAM, og harddisker på 2 Terrabyte, og grafikken er helt utrolig.

www.arnysoftware.com vil følge med oppbudet av gratis programmer for windows, og sidene med programmer vil jevnlig bli oppdatert. Du som benytter denne tjenesten, er hjertelig velkommen til å foreslå nye kategorier programvare, så skal jeg se hva jeg kan finne. Det blir en spennende og artig oppgave å finne gratis programmer.

www.arnysoftware.com på internett ble stiftet 26. januar 2012, og vil være på nettet langt frem i tid. Det ville glede meg å få høre fra nettopp deg. Både ros og ris. Bare skriv i gjesteboken hva du mener som er bra, og hva som er dårlig. All kritikk er god kritikk så lenge den er konstruktiv. Alt av programmer vil alltid være gratis her.

Det kan ta litt tid før det begynner å bli mange programmer på denne siden, så du må bare surfe innom her av og til, så kanskje du finner det programmet du mangler til din PC, helt gratis. Da håper jeg at www.arnysoftware.com vil være med på at folk med dårlig økonomi også kan finne det de jakter på av forskjellige typer programmer.

Arnstein Martinsen 28.11.2014